"sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää" voi kumpa pitäisi paikkaansa joidenkin ihmisten kohalla ja jollei pidä niin toivon sitten hieman erilaista tulevaisuutta...

 

Tänään ja oikeestaan jo eilen on ollu ihan hirveen raskaita päiviä, viimeaikoina on saanu huomata olevansa melkoinen kynnysmatto jonka yli on hyvä kävellä, olenhan mie raskaana... mittään muutakaan elämää mulla kuiteskaan ees ole, pah. No mut nyt on sit "heivattu" muutama "kaveri" ja parempi minun olla vaikka sitten ihan yksin, en kovin hyvin hallitte tuota toisten persuuksien nuoleskelua ja kun asiasta sanon ja jos sitä ei osaa ottaa asiallisesti vastaan niin sille ei voi sitten enää mittään, tulos on tämä.

Mutta onneksi oikeesti tilanne ei ole niin paha, jäljelle jää ne muutamat helmet jotka pysyvät samoina ihmisinä vaikka yksi olisikin raskaana. Tosin se johtuu varmaan pitkälle siittä että heilläkin on perheet ja osa on kotiäitinä, samankaltaisten ihmisten kanssa on hyvä olla ja he tietävät oikeasti mitä arjen pyörittäminen joskus voi olla.

Sen vain sanon että ei ole ihan helppoa tulla nuorena äidiksi, mutta jos täytyisi valita tekisin tämän uudestaan.

 

ps. sori, kynnysmattoa minusta ei saa tekemälläkään...