Mulla on viimepäivinä ärsyttänyt kun jokainen lapsiaiheinen (tai ei välttämättä aiheinen mut blogit missä äiti kirjottaa elämästä ja taloudesta löytyy lapsia) blogi hehkuttaa siisteyttä ja sisustuksellisuutta...(ja anteeksi jos yleistin) no mie päätin laittaa vähän faktaa pöytään millasta lapsiperheissä on jos et kokoaikaa seuraa lasten tekemisiä, nimittäin tänään oli semmoinen päivä etten ihan aina pysyny perässä missä kukakin teki ja mitä... noh tässä kuvasaldoa:

OLOHUONE, huomaa vauva :)

OLOHUONEESTA ETEISEEN

KEITTIÖ, ruuat porisee kattilassa ja pannulla... vauvan vaipat vaihetaan ruokapöydällä, esikoinen kaivaa kaappia :3

KEITTIÖ

esikoinen vinkuu

vähä lissää keittiötä...

ja lisää...

ETEINEN, tulimma eka kauheella kiireellä aamulla korvakontrollista, sit vaihettiin vaatteet ja lähimmä puistoon...

samaa tilaa, koira reppana komennettu vessaan (huomaa roikkuvat pyykit)

PIKKUETEINEN

ite "isoa"vessaa...(meillä on 2 vessaa) tyttönen oli päättäny salaa avata tuon ison pyykinpesuaineen korkin ja noin paljon sitä oli vuotanu lattialle ennen ku hoksasin tilanteen, osan jouduin huuhtomaan pois kun sain keskimmäisen ja nuorimman päikkäreille...

meiän MAKUUHUONE, ei puhettakaan et ois ehtiny tänään kiinnittää juurikaan huomiota koko huoneeseen...

LASTENMAKUUHUONE, huomaa tyttö päikkäreillä, huone on mielestäni kuvassa tosi siisti, ne ei ehtiny sitä sotkeen ku piti vallottaa muuta taloa ;)

 

Ja noi kuvat vääristää, ei näy kaikki ne pölyt ja tahmat ja hiekat mitä lattioilla on, saatika seinien ja ikkunoiden käpäläjälkiä. Meillä oli siis tämmöinen päivä tänään... mutta täytyy myöntää että tykkään oikeasti todella asua siistissä kodissa ja siivoilenki useasti, sisustaminen on todella ihanaa... nyt vain on kokonaan mennyt into laittaa tätä kämppää mitenkään... onhan tämä jo myyty ja ensikuussa olisi muutto väliaikaiskämppään ja meille kun on nousemassa tällainen, ajatukset ovat täysin jo siellä: