Kerrankin aikaa istua hetki päivittämässä blogia koska sain lapset yhtäaikaa päikkäreille ja voi vitsit mitenkä on hiljasta :) ...pitäs yrittää päivittää useammin...

Alku viikosta oli tytyn 8kk neuvola, painoa kertyny hienosti jo 8,6kg ja pituutta 71cm. Jäi siltä reissulta vähän mietityttämään kun neuvolantäti taas niin tärkeili ja alkoi puhumaan kun meidän vauva ei vielä käänny, kuulemma 7kk on se ikä milloin pitäisi viimeistään kääntyä... paskat sanon minä. Ehotti lasten fysioterapiaa... sanoin ehdottomasti ei koska en voi käsittää mikä kiire siinä kääntymisellä muka on ja kun ottaa huomioon että ei meidän tyty edes olisi vielä sitä 7kuukautta jos olisi syntynyt ajallaan, argh kun se neuvolantäti on hätänen... se on ennenkin tärkeillyt mutta kun en nyt tähän hätään muista että mistä.

Kohta on sitten meidän kanikalla ensimmäinen virallinen näyttely ja minusta tuntuu jo valmiiksi että meidän elukka hylätään... se ei ole ihan sitä 5,5kg mikä ranskiksen pitäisi olla ja kun sillä ei korvatatuoinnista näy 2 viimeistä numeroa kunnolla... saas nähä.

Ja vielä tatuoinneista puheenollen, olen ottanut ensimmäisen tatuoinnin... tai otin 3kpl (2 heti ekalla kerralla ja kolmannen pariviikkoa ekoista) :D:D pitäs ehkä laittaa niistä kuvat tänne mutta ootan että parantuvat ennen ku ovat kuvauskelpoisia.