En mie ennen ole moiseen hömppään uskonu mut tän päivän jälkeen taian alkaa uskomaan. Aamu alko ihan normaaliin tapaan ja sit lähimmä koko porukka kauppaan ja miehen isän luona käymään ja samalla haimma kalaa sellasesta kalakaupasta. Ja ku kerranki kävi tuuri että sain savulohiPYRSTÖN, ku normaalisti ne loppuu aina ekana ja mie saan vaan niitä keskipaloja ;> olin että wautsi ja no sitte se lähti se alamäki ku kotia päästiin... :

* mie vihdoin sain tehtyä melkein valmiiksi yhen palmikkosukan (lue edellenin juttu...) niin se samperin sukka oli tuhannen solmussa eteisessä vastassa!!! (kiitti Penni). No mie sit sain vissiin pelastettua kaikki silmukat mitä oli pelastettavissa ja se ite lankakerä... se se oli vasta homma, me appiukon kans 2 tuntia sitä selvittelimmä ja saimma sen selväksi!!!

* kävimmä Pennin kans pentukurssin treeneissä ja jotenki kummasti Penni sai päänsä yhtäkkiä läpi siittä hihnasta ja meinas saaha pienen kohtauksen sielä hallissa... (sielä oli tänään 4 muúta koiranpenikkaa, normaalisti on 5+Penni) No sain koiran kiinni ennenku tapahtu mitn cauheaa.

* juuri äsken kävimmä saunassa ja mies ja tyty lähti jo aikasemmin saunasta ja mie jäin pojan kans suihkutteleen... siinä sitten rauhassa pesin itteäni ja poju leikki jotaki suihkulla ja alko kiljumaan että "äiti kuuma kuuma" ja mie olin että älä höpise ku seisot nyt siinä ja ole onnellinen ja siinä samassa tajusin että se vesi ihan höyrys... no meikäläisen 2vee oli vääntäny sen tulikuumalle ja siinähän se reppana hankala oli sen veen alla... sitte rupesin mie kiljumaan miehelle että täälä on hätä ja samassa siis otin tietenki pojan pois sen suihkun alta ja väänsin lämpötilan normaaliksi. Pojan selkä sit hehku punasena ja mulla oli hätä... nyt kun se on aikansa tuossa ilman rihmankiertämää leikkiny niin selän iho näyttää normilta ja kaikki hyvin, huoh <3

 

...toivottavasti tää oli nyt tässä... ai niin se vielä että kaverin miesystävä soitteli ja ku tää minun kamu makaa nyt keuhkokuumeessa sairaalassa että ne epäili sillä minun kamulla aivokalvontulehusta, toivottavasti se nyt ois "vaan" se keuhkokuume eikä muuta :( Parane pian L!!! <3