Koko viime viikko oli todella huolestuttavaa masuasukin kannalta, en ole tuntenut sen liikkeitä kunnolla yli viikkoon, enkä kyllä ole tuntenut kunnon liikkeitä vielä kertaakaan mutta viimeviikolla ei tullut edes hipaisuja. Viikonloppu oli ihan kauhea... tänään heti aamusta soitin neuvolaan että on ihan pakko päässä kuuntelemaan kuuluuko äänet ja pääsin sinne melkeinpä heti.

Terkkari kuunteli ja pyöritti ja hyöritti, haki lisää sitä geeliä ja lisää yritti ja yritti... Lähti hakemaan toista konetta ja kun tuli sieltä kertoi samalla että siittä ajankohasta tunnin päästä olisi mahdollisuus päässä ultraan. No hän viritti toisen koneen ja laittoi lisää geeliä... lisää etsi ja etsi... kunnes lopulta "fiu fiu fiu..." ja sieltähän ne löyty, huh hui.

Äänet tulee kuulemma niin istukan takaa kun vain olla ja voi... eli sielä se pikkuruinen istukan takana piileksii ja siksi liikkeet ovat todella vaikeita havaita. Tosin mulla on ennenkin ollu istukka edessä mutta nyt se vain on jotenkin kunnolla edessä että liikkeet tosiaan ovat vieläkin niin hentoja ja heiveröisiä että ei ne tunnu. Kyllä nyt taas on mieli rauhallinen Hymy

 

rv 19+0