mutta tökkiikö kukaan vastaan? Olen mukamas ollu tuntevinani jo viikolta 14+ jotain ihan pieniä muljahuksia/säpsyttelyjä... MUTTA kun en ole varma, nyt on kuitenkin viikko 17+ ja välillä kun olen esim mahallani olen ollut tuntevinani isojakin potkuja ja sitten tuntuu että vaan kaikki on mielikuvitusta että ei kukaan liikukkaan.

Voi että menis nyt pariviikkoa eteenpäin että alan tuntemaan ne oikeat liikkeet niin ei tarvi hermoilla mikä mahassa on tilanne. Torstaina on neuvola, valmiiksi jo vähän pelottaa että kuuluuko nyt ne sydänäänet kun neuvolan koneilla eivät ole saanu kertaakaan vielä kuulumaan aina on pitäny sillä ultralla tarkistaa.

Yllätys oli aikamoinen kun kävin puntarilla... painoa ei ole tullut vielä yhtään, siis hyvähän se vain on mutta esikoiselta muistan että heti alkoi melkoinen painonnousu ja koko sen raskauden aikana tulikin melkein 20kg lisää. No siihen toki olen tyytyväinen että paino pysyisi "hyvänä", juuri ennen raskautta ehin laihuttaa melkein 10kiloa pois parissa kuukaudessa... ei mene hyvä työ hukkaan jos tää raskaus jatkuu samaa rataa Silmänisku

 

rv 17+1