Ei se lähe minusta mihinkään, nimittäin vauvakuume. Ei vaikka kotona on vauva ja kaks hieman isompaa lasta. Se neljäs on saatava. Imetys kun on nyt ohitse niin alkoi ensimmäiset kuukautisetkin, tässä tämä päivä on mennyt muistellessa ja opettelussa miten se ovis laskettiin Miestä en ole saanut kuumeiluun mukaan, tai on se sen verran tullut vastaan että "ehkä joskus", hän ihmettelee miksi se vauva pitää saaha just nyt... blaah miehet, ei ne ymmärrä.

Jos nyt jostain kumman syystä tulisinkin raskaaksi niin vauvalla ja sillä tulevalla vauvalla olisi noin 1v ikäeroa, mutta niin on esikoisellakin ja keskimmäisellä vuosi ja viikko ikäeroa ja hyvin siittä selvittiin... minusta on nyt niin ihana katsoa noita kahta ensimmäistä kun he ovat parhaat kaverit toisilleen ja leikkikaveria ei tarvitse kaukaa hakea. Nytkin tämän kirjoituksen aikana poika huutaa omassa huoneessaan siskoa että "tule leikkimään... tai muuten mulla tulee sinua ikävä", ihana

Eikä tätä minun kuumeilua tehe yhtään sen helpommaksi että ainakin kaksi enemmän tai vähemmän kaveria on raskaana, tosin molemmat heistä odottaa sitä kolmatta... ainakin toiselle noista kavereista itse vieläpä mahani kanssa aiheutin sen vauvakuumeen.

Olen myös tässä mielessäni miettinyt ajankohtaa... kesävauva olisi ehkä kaikista helpoin kun kotona on jo valmiiksi niin pienet lapset... mutta kun se kuume on juuri nyt. Jos mieheltä tulisi lupa niin en mie jaksais ootella siihen että voisin tähätä kesävauvaan, e-hei... mie haluaisin raskaaksi nyt. (vähän varmaan meiän äiti sais jonkin asteisen slaagin, anopista puhumattakaan). Tänään juttelin appiukolle vauvasta niin se sanoi rohkaisevasti että kyllä te ite tiiättä mitä haluatta ja hän on kiitollinen jokaisesta lapsenlapsesta. Lopuksi totes että meiän pärjäämisestä hän ei ole ollenkaan huolissaan.

Ei riitä että kotona asuu mies, esikoinen, keskimmäinen, vauva, Penni, Juuso, Ruu, Rimly, Saga, Star, Iina, Biirka, Gloria, Nuusku ja Elmeri... jotain puuttuu sittenkin... mutta havittelenkohan jo ihan liikaa...???

 

 

Ps. Toivotaan että Iinalle ja Nuuskulle syntyy ranskanluppavaaveja kuukauden päästä